Λίγα λόγια για εμάς

Η Artemis Design δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας & εισαγωγής ειδών συσκευασίας και διακόσμησης στο χώρο της Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

Ο ιδρυτής της Παναγιώτης Κοττής, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο, ίδρυσε το 2006 την Artemis Design, με πρωταρχικό στόχο την επαγγελματική και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η κατανόηση των αναγκών της αγοράς παράλληλα με την πεποίθησή μας για συνέπεια και υπευθυνότητα σε όλους τους πελάτες μας, χαρακτηρίζουν την Artemis Design και την διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές της. Με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, έχουμε δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, για την οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Όλα τούτα σε συνδυασμό με σκληρή δουλειά, οδήγησαν στη συνεργασία μας με σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού.

Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των καιρών, διευρύνουμε την ποικιλία των προϊόντων μας με καινοτόμα είδη, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας, παραμένοντας αφοσιωμένοι στους πρωταρχικούς μας στόχους που αφορούν στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησής τους.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς τη δυναμική μας τροχιά, βελτιώνοντας διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των συνεργατών μας!

No Comments